Hiba

In 2001 werd Hiba opgericht als klein familiebedrijf. Nog zonder werknemers in dienst, werden alle producten persoonlijk naar onze klanten gebracht. Sinds de allereerste dag is het voor ons zeer belangrijk dat al onze producten van goede kwaliteit zijn en de groenten en fruit vers. Door deze manier van werken kregen we een goede band met onze klanten, gebaseerd op wederzijdse waardering. Dankzij onze betrouwbaarheid, kregen we al gauw bekendheid via mond tot mond-reclame, en groeiden we al snel uit tot een efficiënte onderneming met toegewijde werknemers. Ondanks onze groei, staat persoonlijk contact met onze klanten nog steeds voorop.

Binnen Hiba heerst een sfeer van motivatie en productiviteit, waardoor er een grote variatie in onze productlijn bestaat en er vaak nieuwe producten worden uitgeprobeert, een mentaliteit die door onze klanten altijd zeer gewaardeerd wordt.

Wij onderhouden een uitstekend contact met leveranciers van over de hele wereld. Zo hebben wij altijd beschikking over een zeer uitgebreid en gevarieerd assortiment, terwijl we tegelijkertijd onze voordelige prijzen behouden.

Sinds 2001 tot uw dienst

We werken vanuit het franchizer-principe. De tevredenheid van onze klanten staat voorop. We streven naar 100% blije klanten. Hebt u een product nodig die we nog niet aanbieden? Dan doen we er meteen iets aan! Ons motto is dan ook: Wij van Hibafood staan altijd tot uw dienst.

Onze klanten

In al die jaren hebben wij een leuke klantenkring opgebouwd, bestaande uit kleine en grote bedrijven. Twee daarvan zijn Wok2Walk en Maoz Falafel.

Klant worden

Hebt u een betrouwbare leverancier nodig voor uw horecazaak? Bel dan meteen op onze nummer of neem contact met ons op